Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Είδηση ΣΟΚ: Παντρεμένες Βεροιώτισσες κάνουν «cyber sex»

Tο πατροπαράδωτο φλερτ φαίνεται πως μας αφήνει χρόνους. Λόγος; Μα φυσικά η εκρηκτική αύξηση των ποσοστών του cyber sex στη Βέροια. Ολοένα και περισσότεροι συμπολίτες μας, κάθε ηλικίας αναζητούν τον έρωτα μέσα από το διαδίκτυο. Το παραδοσιακό φλερτ παραχώρησε θριαμβευτικά τη θέση του στις ροζ σελίδες, στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και στα private chat rooms. Πλέον ο νέος «παράδεισος» του σεξ είναι ηλεκτρονικός και ακούει στο όνομα cyber sex!
Σύμφωνα με έρευνες, οκτώ στους δέκα άνδρες και επτά στις δέκα γυναίκες επισκέπτονται διαδικτυακούς χώρους με σεξουαλικό περιεχόμενο, ενώ ιδιαίτερη αίσθηση προκαλεί το γεγονός η πλειονότητα των ερωτηθέντων δεν διστάζουν να παραδεχθούν πως χρησιμοποιούν το Internet για να κάνουν ερωτικές γνωριμίες, χωρίς να τους ενδιαφέρει η προοπτική μιας σταθερής σχέσης.

Οι επιστήμονες θεωρούν πως ολοένα και περισσότεροι χρήστες επιλέγουν τη διαδικτυακή επικοινωνία και επαφή μέσω του Internet γιατί μπορούν να υποδύονται ρόλους χωρίς να κινδυνεύουν να κριθούν από τον περίγυρό τους, ενώ μπορούν να εκφράσουν και τις πιο ακραίες φαντασιώσεις τους.

Μάλιστα όπως προκύπτει, τα ποσοστά των παντρεμένων γυναικών που κάνουν cyber sex είναι μεγάλα. Αυτό συμβαίνει γιατί μέσα από το Διαδίκτυο μπορούν να καλύψουν παράνομες επιθυμίες που, αν τις πραγματοποιούσαν κανονικά, θα μπορούσαν να διαλύσουν ακόμη και τη σχέση τους. Κάποιες Βεροιώτισσες που καταφεύγουν στη λύση του cyber sex δεν είναι ικανοποιημένες από τη σεξουαλική ζωή τους και με τον τρόπο αυτόν καλύπτουν τα όποια κενά έχουν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ