Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Λάζαρος Τσαβδαρίδης: «Συγχαρητήρια στους μαθητές των Πανελληνίων Εξετάσεων»

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΗΜΑΘΙΑΣ
Θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου να συγχαρώ όλες τις επιτυχούσες και όλους τους επιτυχόντες για την εισαγωγή τους στα Ανώτερα και τα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας, τις Στρατιωτικές Σχολές και τις Σχολές των Σωμάτων Ασφαλείας. Η ιδιαίτερα σημαντική αυτή στιγμή της ζωής σας, αποτέλεσμα της επίπονης και συστηματικής σας προσπάθειας, δικαιώνει αναμφίβολα τόσο σας και τις οικογένειες σας, όσο και τους εκπαιδευτικούς σας, οι οποίοι ακούραστα και μεθοδικά στάθηκαν δίπλα σας όλα αυτά τα χρόνια.

Η ακαδημαϊκή πορεία που απλώνεται πλέον μπροστά σας, θα είναι όχι μόνο γεμάτη προκλήσεις και καινούργιους στόχους αλλά θα αποτελέσει, είμαι βέβαιος, την αφετηρία ακόμα περισσότερων επιτυχιών και ακόμα μεγαλύτερης δημιουργικότητας.

Στους μαθητές που για διάφορους λόγους και παρά τις μεγάλες προσπάθειες που κατέβαλαν, δεν κατόρθωσαν να φτάσουν στο στόχο τους τη φετινή χρονιά, αξίζουν ασφαλώς τα ίδια θερμά συγχαρητήρια. Οι ίδιοι οφείλετε να μην το βάλετε ποτέ κάτω, αλλά να ανασυγκροτήσετε τις δυνάμεις σας, να θέσετε καινούργιους στόχους και να συνεχίσετε τη ζωή σας με πίστη στις ικανότητες και την αξία σας.

Ως Αναπληρωτής Γραμματέας ΚΟ της ΝΔ, ως Βουλευτής Ημαθίας και κυρίως ως γονιός, θα προσπαθώ πάντα να βρίσκομαι κοντά στις αγωνίες, στα προβλήματα και στις ανάγκες των παιδιών μας και να συμβάλλω στο μέτρο των δυνατοτήτων μου, στη διασφάλιση καλύτερων προοπτικών για το μέλλον τους σε όλα τα επίπεδα της ακαδημαϊκής, επαγγελματικής αλλά και κοινωνικής τους διαδρομής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ