Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το Ξινόμαυρο Kρασί της Νάουσας στην Αυστραλία

Γύρισε η αποστολή των οινοποιών του Ξινόμαυρου από την Αυστραλία αποκομίζοντας για ακόμα μια φορά θετικότατα σχόλια από όλα τα wine tastings με παρευρισκόμενους κορυφαίους Sommelier και γευσιγνώστες του είδους παγκοσμίως. Την ζώνη εκπροσώπησαν ο πρόεδρος του Α.Α.Ο.Σ. ΒΑΕΝΙ ΝΑΟΥΣΑ κ. Φουντούλης, ο κ. Θυμιόπουλος και ο κ. Ταραλάς, μέσω του προγράμματος προώθησης, προβολής και διαφήμισης της ΚΟΑ που έχει φορέα υλοποίησης τον Α.Α.Ο.Σ. ΒΑΕΝΙ Νάουσα.

Η Υποδοχή των οινοποιών μας από Αυστραλούς και Ομογενείς ήταν εντυπωσιακή. Η Αυστραλία έχει αναπτυγμένη οινική παιδεία, με κατά κεφαλήν κατανάλωση κρασιού περίπου την διπλάσια από αυτήν των Ελλήνων. Τόσο στο Σύδνεϋ όσο και στην Μελβούρνη ήταν ολοφάνερη η παρουσία ενδιαφερόμενων importers, οι οποίοι ήρθαν σε επαφή με το ξινόμαυρο και τόνισαν την διαφορετικότητα του σε γεύση και αρώματα σε σύγκριση με τους δικούς τους οίνους.
Πέραν των πολλών επισκέψεων και γνωριμιών, ο πρόεδρος του Α.Α.Ο.Σ. ΒΑΕΝΙ ΝΑΟΥΣΑ κ. Γεώργιος Φουντούλης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει απευθείας με τον Πρωθυπουργό της Βικτώρια στην Μελβούρνη κ. Denis Napthine, με την εμπορική πρόξενο όπως και με τον Έλληνα Πρέσβη στο Σύδνεϋ. Επίσης δόθηκαν δυο συνεντεύξεις στο ραδιόφωνο και υπήρξαν εκτενή ρεπορτάζ σε πολλές εφημερίδες της Αυστραλίας. Τέλος, εξαιρετικά σπουδαία κρίθηκε η συμβολή της Novacert στην οργάνωση της αποστολής και των εκδηλώσεων μέσω του εκπροσώπου της κ Ι. Στεργίου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ