Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ: Το κρίσιμο πολιτικό σταυροδρόμι του Νίκου Τσιαμήτρου

ΔΗΜΟΣ ή ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ;
Ο δημοτικός σύμβουλος της Βέροιας κύριος Νίκος Τσιαμήτρος εδώ και δυο τετραετίες κατάφερε να είναι στην πρώτη γραμμή των κοινών της πόλης μας καθώς υπηρέτησε τον δήμο από κορυφαίες θεσμικές θέσεις. Στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές αποφάσισε να αλλάξει πολιτική πορεία και να ενσωματωθεί στον συνδυασμό της «Δύναμης Πολιτών» του Κώστα Καραπαναγιωτίδη. Ένα βήμα που αν και την πρώτη Κυριακή των εκλογών φάνηκε να επιβραβεύεται από το λαό της Βέροιας (ο ίδιος βγήκε δεύτερος στο κεντρικό ψηφοδέλτιο με 1200 σταυρούς προτίμησης και ο συνδυασμός νίκησε με 8 ποσοστιαίες μονάδες) εντούτοις...
όλα άλλαξαν την δεύτερη Κυριακή, όταν ο επικεφαλής της «Δράσης με Γνώση Κώστας Βοργιαζίδης έκανε την ολική ανατροπή και εξελέγη δήμαρχος της Βέροιας. 

Μια πολιτική ήττα που του κόστισε πάρα πολύ καθώς είχε πιστέψει στο όραμα της λεγόμενης αλλαγής. Στην ειδησεογραφική πιάτσα, το τελευταίο χρονικό διάστημα πολλά ακούγονται για το πολιτικό του μέλλον και οι φήμες που τον ακολουθούν κάνουν λόγο για ακόμα πιο δυναμική ενασχόληση με τα κοινά. 

Το ερώτημα που γεννάται είναι αν θα συνεχίσει να βρίσκεται στις επάλξεις του δημοτικού συμβουλίου ή θα ασχοληθεί με την κεντρική πολιτική σκηνή. Στενοί φίλοι και συνεργάτες, του επισημαίνουν πως ήρθε η ώρα της ολικής επαναφοράς και της απογείωσης της πολιτικής του καριέρας. Μια ενδεχόμενη εκλογή στο Ελληνικό Κοινοβούλιο θα αποτελούσε το επιστέγασμα της προσπάθειας όλων αυτών των ετών που ασχολείται με την πολιτική.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ