Quantcast

http://picasion.com/

Ο Παιδικός Σταθμός-Νηπιαγωγείο «Καραμελίτσα» δίπλα στα πρώτα βήματα των παιδιών σας

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25/7 Η ΕΝΑΡΞΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΕΣΠΑ
Ο παιδικός σταθμός - νηπιαγωγείο «Καραμελίτσα», συμμετέχει στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ και ενημερώνει τους δικαιούχους γονείς πως από την Παρασκευή 25 Ιουλίου ξεκινάει η υποβολή αιτήσεων μέσω ΕΣΠΑ. Ο παιδικός σταθμός - νηπιαγωγείο «Καραμελίτσα» υποδέχεται καθημερινά τα παιδάκια σας στον ανακαινισμένο του χώρο, σε ένα ευχάριστο περιβάλλον, ειδικά διαμορφωμένο για απολαυστικό παιχνίδι, δημιουργική απασχόληση και ποικίλες εκπαιδευτικές και ευχάριστες δραστηριότητες.

Μόλις 5 λεπτά μακριά από την πόλη της Βέροιας, ένας όμορφος, δημιουργικός και παραμυθένιος κόσμος ανοίγεται για τα παιδιά.
Ένας χώρος ιδανικός για τα πρώτα και πιο σημαντικά βήματα του παιδιού σας, με ιδιαίτερη έμφαση στην ασφάλεια αλλά και το σεβασμό στις ιδιαιτερότητες του κάθε παιδιού. Οι υπεύθυνοι του παιδικού σταθμού, με πολύ μεράκι, φαντασία και αγάπη, συμβάλλουν στην ανάπτυξη των παιδικών δεξιοτήτων, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία δραστηριοτήτων και εκπαιδευτικών υλικών.
Ο παιδικός σταθμός - νηπιαγωγείο «Καραμελίτσα» αποτελεί την κατάλληλη προετοιμασία των παιδιών μας για το δημοτικό. Παρέχει στο παιδί σας ασφαλή μεταφορά από και προς το σπίτι, ιατρική παρακολούθηση (παιδίατρος, λογοθεραπεία, εργοθεραπεία), καθώς και πλήρες πρωινό και μεσημεριανό!


Θα μας βρείτε στο δρόμο για το Νοσοκομείο… και στην απέραντη 1000 μέτρων ηλιόλουστη αυλή μας!!!

-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΣΠΑ
-ΑΣΦΑΛΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑ
-ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ
-ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΙ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ






Τηλ. επικοινωνίας:
23310-21701
Έφη Τσιλιγκερίδου - Ζωή Αποστολίδου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ