Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ιδρύει πολιτικό κόμμα ο Κώστας Γιοβανόπουλος;

ΠΡΟΑΓΓΕΛΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥ, Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ
Νέο κόμμα βρίσκεται στα σκαριά και μάλιστα από ανεξάρτητους βουλευτές. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Βεροιώτη», οι ζυμώσεις και οι συναντήσεις δίνουν και παίρνουν το τελευταίο διάστημα ανάμεσα σε βου
λευτές που αποχώρησαν από τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, τους Ανεξάρτητους Έλληνες και τη Δημοκρατική Αριστερά. Όπως μαθαίνουμε στο υπό δημιουργία κόμμα έχουν κληθεί να συμμετάσχουν ανεξάρτητοι εκπρόσωποι του κοινοβουλίου οι οποίοι διαφωνούν με το μνημόνιο...
και την πολιτική που εφαρμόζεται και ακολουθείται από τη συγκυβέρνηση της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Στις συζητήσεις συμμετέχουν οι Πάρις Μουτσινάς, Χρυσούλα Γιαταγάνα, Βασίλης Καπερνάρος, Γιώργος Κασαπίδης, Γιώργος Νταβρής και Νίκος Σταυρογιάννης, με τον Βουλευτή Ημαθίας να φέρεται πως παίρνει τα ηνία του νέου κόμματος.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως μια τέτοια πολιτική κίνηση θα πάρει σάρκα και οστά περί τα μέσα Σεπτεμβρίου όταν θα ανακοινωθεί και επίσημα δια στόματος αρχηγού. 

Χαρακτηριστική των προθέσεων του κυρίου Γιοβανόπουλου, ήταν η χθεσινή ομιλία του στη Βουλή που είχε άρωμα... «ηγεσίας»!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ