Quantcast

http://picasion.com/

Σέξι δελτίο αναφοράς εσωρούχων από την αστυνομίας μόδας της Βεροιας

ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΜΗΛΟΝ
Νομίζατε ότι θα γλιτώνατε έτσι εύκολα από μένα; Ξεγελαστήκατε. Αστυνόμος μόδας Madame Frikaro, σας αναφέρω κυρίες μου και κύριοι ότι εκδίδονται εντάλματα σύλληψης. Σήμερα όμως το δελτίο μας θα είναι λίγο διαφορετικό από τις άλλες φορές. Τέρμα τα αστεία! Από εδώ και πέρα θα με βρίσκεται μπροστά σας εκτός από την Εληάς και την Μητροπόλεως αλλά και στα κρεβάτια σας. Σήμερα λοιπόν δεν κρίνουμε τα ρούχα αλλά τα εσώρουχα. Αναπόσπαστο κομμάτι μιας βραδινής εξόδου όταν θέλουμε και ελπίζουμε να τελειώσει στο κρεβάτι καθέτως και οριζοντίως είναι τα εσώρουχα.Αλλά ανεξαρτήτως κρεβατιού η πινελιά μου δεν βλέπει ο κόσμος όλος δεν σημαίνει ότι πρέπει να είναι ακύρη.
Οπότε δεν θέλω ούτε τα πράσινα, ούτε τα μπεζ και προς θεού μην ακολούθησετε τους στίχους του τραγουδιού και φορέσετε τα πρόστυχα τα μαύρα τα εσώρουχα σας, με 2 κατοστάρικα από τη Καλλιθέα. Όχι κορίτσια, όσο πιο φτηνιάρικα είναι πιο χυδαία. Καταρχήν, ξεκινάμε από το θέμα υγιεινής. Αναφέρθηκα σε προηγούμενο δελτίο για το πόσο κακό κάνουν να συνθετικά ρούχα που πολλές φορές δεν έρχονται σε άμεση επαφή με το δέρμα μας. Τα εσώρουχα είναι αυτά που έρχονται σε επαφή με τα γεννητικά όργανα και ως γνωστών πολλές φορές κολπίτιδες, μυκητιάσεις κλπ προκαλούνται από τα ναιλον ή πολυεστερικά εσώρουχα. Όχι γλυκιά μου δεν χρειάζεται να δώσεις μια περιούσια για να αποκτήσεις τα μεταξωτά. Άλλωστε όπως λέει η γιαγιά μου «Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και επιδέξιους κώλους». Βάλε λοιπόν τα ακαταμάχητα οπίσθια σου σε βαμβακερά εσώρουχα. Έλεγξε την ετικέτα! Θυμήσου, πρώτων θέμα υγείας και έπειτα αισθητικής. Άνδρας που δεν ξέρει να εκτιμήσει ένα σέξυ μπραζιλ με ζαρτιέρες και προτιμάει το στρινγκ της λαϊκής δεν αξίζει να είναι δίπλα σου. Πόσο μάλιστα πλάι σου, από πάνω, από κάτω, όπως βολεύεσαι τέλος πάντων.

Φίλε μου αγαπημένε, ξέρεις τι ξενερώνει περισσότερο μια γυναίκα εκτός από τις βρωμερές σου κάλτσες; Τις τρύπες στα εσώρουχα σου. Ναι πολλοί κοκκινίζετε άλλοι βρίσκετε αδιάφορο το ρόλο του εσώρουχου μιας και προορίζεται για να βγει. Τα καλά νέα ότι θέμα υγιεινής για φθηνά εσώρουχα δεν τίθεται τόσο άμεσα για εσάς αλλά δεν είναι λόγος να αγοράζετε εσώρουχα κινέζικα! Πάντα βαμβακερά και να είστε τολμηροί. Animal Print, έντονες αποχρώσεις (φτάνει πιά το μαύρο)… Τώρα η αιώνια μάχη. Σλιπάκι ή μποξεράκι; Το σλιπάκι οι περισσότεροι το έχουν ενοχοποιήσει αφήνοντας το σε άλλη εποχή. Seriously? Τσέκαρε τη γκόμενα σου που χαζεύει σε ένα φυλλάδιο με εσώρουχα… Το σλιπ αφενός για τους προνομιούχους ως προς το size είναι λίγο άβολο μιας και πολλές φορές κάτι μένει εκτός αλλά δεν παύει να είναι σέξυ. Μάλιστα έχουν βγει κάτι ιδιαιτέρως σέξι σλιπάκια που σίγουρα θα αναστατώσουν κάθε γυναίκα. Η safe επιλογή είναι το μποξεράκι βέβαια. Φρόντισε να μην πας σε ραντεβού με μποξεράκι tweety… Δεν θα το βρει χαριτωμένο αλλά ξενέρωτο. Τα φαρδιά μποξεράκια είναι για το σπίτι. Και εσύ μεγάλε που δεν βολεύεσαι εντάξει μας έπεισες ότι είσαι African size. Τράβα πάρε κανα βρακί της προκοπής τώρα γιατί υπάρχει κ το άλλο που λέει «άλλο υπόσχεται η μύτη και άλλο το βρακί σου αλήτη» ! ! !

Ανακεφαλαίωση και να περιμένετε επίσκεψη μου στις κρεβατοκάμαρες σας. Κορίτσια και αγόρια φοράμε εσώρουχα από καλό ύφασμα και πάνω απ’όλα καλαίσθητα και συνδυασμένα. Επίσης, κάτι τελευταίο! Αν ξαναδώ σε γυναίκα άνω των 18 βρακί hello kitty υπόσχομαι να πετάξω στη μπουγάδα της βιτριόλι! Να ξηγούμαστε!

Αστυνόμος μόδας Madame Frikaro, μόλις πήρατε μια κλήση στο κρεβάτι σας. Προσοχή γιατί είμαι παντού!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ