Quantcast

http://picasion.com/

Ανέτοιμη η Βέροια έχασε με 0-1 από τον ΠΑΣ Γιάννινα

Δείχνοντας καλύτερο αγωνιστικά πρόσωπο από τη Βέροια, ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε την εκτός έδρας νίκη με 1-0 στην Ημαθία, στο «φιλικό» τεστ μεταξύ των δυο ομάδων που διεξήχθη το απόγευμα της Τετάρτης (30/7). Με τον ΠΑΣ να είναι καλύτερος από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, ο Γιάννης Πετράκης είδε τους παίκτες του να βρίσκουν νωρίς τον δρόμο προς τα δίχτυα καθώς στο 16’ ο Γιάκος βρήκε τον Ίλιτς ο οποίο απέναντι από τον Κσντιμοίρη πλάσαρε εύστοχα για το 1-0.
Με την έναρξη της επανάληψης ο Γκρανέρο έκανε αρκετές αλλαγές «χαλώντας» τον ρυθμό της ομάδας του που ωστόσο βρέθηκε μια ανάσα από την ισοφάριση όταν στο 46’ ο Μπεν έκανε το πλασέ με την μπάλα να χτυπάει στο δοκάρι του Βελλίδη. Ο Πετράκης από την πλευρά του άλλαξε όλη την ενδεκάδα στο 73’, μένοντας ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές από την εμφάνιση των παικτών του.

ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης, Κατσούλης (46' Ουνγιαλίδης), Μαλόν (46' Μουρατίδης), Βέρτζος (86' Ρογγότης), Όστοϊτς (85' Μελικιώτης), Βάσκες (46' Παπαδόπουλος - 79' Κάρλος Βίγια), Παυλίδης (46' Σέντρικ), Βεργώνης (46' Τσιάμης), Καλτσάς (76' Πρίσλεϊ), Μπεν (69' Μάνος), Ντόγος (46' Μπαργκάν).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Βελλίδης, Ντάσιος, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Κοροβέσης, Ακόστα, Λίλα, Τσουκαλάς, Τσάβες, Γιάκος, Ιλιτς. Στο 73' πέρασαν στο ματς οι: Σωτηρίου, Μπέριος, Σκόνδρας, Κρητικός, Στρούνα, Χαρίσης, Αυγενικού, Μουσκάι, Ηλιάδης, Σαπαλίδης, Ιωάννου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ