Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Οι στρατηγικές επενδύσεις, μοχλός ανάπτυξης για την Ημαθία...

Η ανάγκη προσέλκυσης επενδύσεων και η αξιοποίηση του αγροτικού και του τουριστικού τομέα, θα πρέπει να αποτελέσουν την βασική προτεραιότητα του νέου δημάρχου της Βέροιας ο οποίος θα αναλάβει τις τύχες αυτού του τόπου μετά τις εκλογές τις 18ης και 25ης Μαΐου. Καλό θα είναι όλοι οι υποψήφιοι, να κατανοήσουν πως η προσέλκυση επενδύσεων δεν γίνεται με ευχές και δημόσιες σχέσεις, αλλά με συγκεκριμένα ουσιαστικά βήματα, στόχους και χρονοδιαγράμματα. Το στοίχημα είναι να αξιοποιήσουμε την γεωγραφική μας θέση και να στοχεύσουμε στη μεγάλη Ευρωπαϊκή και Ρωσική αγορά. 
Άλλωστε ο τεράστιος πλούτος του κάμπου της Ημαθίας αλλά και η ανεκτίμητη πολιτιστική κληρονομιά που διέπει την περιοχή μας, μπορούν να αποτελέσουν την απαρχή μιας νέας οικονομικής ανάτασης προς όφελος των πολιτών. 

Παράλληλα, οι επενδύσεις απαιτούν πολιτική βούληση και δυναμική κινητοποίηση της νέας δημοτικής αρχής που σε συνεργασία με τους τοπικούς Βουλευτές θα καταφέρει να ανοίξει ορίζοντες οικονομικής εξωστρέφειας... 

Περιμένουμε λοιπόν από όλους τους υποψηφίους να μας παρουσιάσουν το πρόγραμμά τους και να μας αναλύσουν το σχέδιο δράσης που θα επιφέρει ανάπτυξη και ευημερία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ