Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η Θεοδώρα Εξιζίδου και ο Κώστας Μουρατίδης στη «Δύναμη Πολιτών»

Δύο ακόμα συμπολίτες μας, η Θεοδώρα Εξιζίδου και ο Κώστας Μουρατίδης αποφάσισαν να συμπορευτούν με τον Κώστα Καραπαναγιωτίδη και το συνδυασμό του «Δύναμη Πολιτών» για ένα δήμο Βέροιας ανθρώπινο. Οι δυο υποψήφιοι σημοτικοί σύμβουλοι, μετά την αποδοχή της πρότασης που τους έγινε από τον Κώστα Καραπαναγιωτίδη δήλωσαν τα εξής:



«Αποδεχόμενη την πρόταση του Κώστα Καραπαναγιωτίδη, εκφράζω την πεποίθηση ότι οι δημότες μας θα τιμήσουν την επιλογή του αυτή. Είμαι έτοιμη να ενώσω κι εγώ τη Δύναμη μου στη «ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ»για να επιτευχθούν όλοι οι στόχοι μας και να έρθει η Βέροια ψηλά, στη θέση που τις αρμόζει»


«H περίοδο οικονομικής και κοινωνικής κρίσης που διανύουμε είναι πολύ δύσκολη για όλους μας. Πάντα πίστευα ότι ο θεσμός της Τοπικής Αυτοδιοίκησης μπορεί να βοηθήσει να κάνουμε τη ζωή μας πιο ανθρώπινη. Το όραμα και οι ιδέες μου για τον τόπο μας, αντικατοπτρίζονται απόλυτα στο πρόσωπο του Κώστα Καραπαναγιωτίδη και στην ομάδα του «ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ». Μέλημα μας είναι η πρώτη μέρα διοίκησης να είναι έναυσμα για έναν νέο και καλύτερο Δήμο Βέροιας».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ