Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ο Ηλίας Μπατσαράς και η Ράνια Τσίλη στη «Δύναμη Πολιτών»

Η Ράνια Τσίλη και ο Ηλίας Μπατσαράς τάχθηκαν στο πλευρό του Κώστα Καραπαναγιωτίδη και του συνδυασμού «Δύναμη Πολιτών» και αποφάσισαν να συμβάλλουν με όλες τους τις δυνάμεις προς όφελος του δήμου Βέροιας. Ο Ηλίας Μπατσαράς δήλωσε τα εξής σχετικά με την υποψηφιότητά του: Η «Δύναμη Πολιτών» είναι η δύναμη των ανθρώπων που οραματίζονται έναν νέο δυνατό και νοικοκυρεμένο Δήμο στο δρόμο της ανάπτυξης και της προόδου.
Συστρατεύομαι με τον Κώστα Καραπαναγιωτίδη με όλες μου τις δυνάμεις και προχωρούμε μαζί για ένα Δήμο Βέροιας κοντά στον πολίτη και τα προβλήματά του.



Από την πλευρά της η Ράνια Τσίλη δήλωσε τα εξής: «Σε μια εποχή που ο καθένας μας αναζητά ελπίδα για το μέλλον όλων και ιδιαίτερα των παιδιών μας,η ανάγκη παρέμβασης της τοπικής αυτοδιοίκησης είναι απαραίτητη. 

Έχοντας υπόψη αυτή την ανάγκη για προοπτική και ως κομμάτι του εκπαιδευτικού κόσμου που καθημερινά διαμορφώνει ζωντανές ψυχές και αναλαμβάνει τη μόρφωση και διαπαιδαγώγησή τους,αποφάσισα να συμμετέχω στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου,ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο κεντρικό ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Δύναμη Πολιτών» με υποψήφιο δήμαρχο τον κ. Κώστα Καραπαναγιωτίδη.

Έναν έμπειρο «καπετάνιο» στο τιμόνι της τοπικής αυτοδιοίκησης που γνωρίζει τι και ποιους πρέπει να έχει πλάι του για να δημιουργήσει ένα δήμο ο οποίος θα δώσει προτεραιότητα στους νέους και θα ενισχύσει την ανάπτυξη της παιδείας,του τουρισμού,του πολιτισμού,της γεωργίας και των επιχειρήσεων του τόπου μας»
.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ