Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η απάντηση του Γιώργου Τροχόπουλου στον Χρήστο Σκουμπόπουλο...

Λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω επιστολή - απάντηση του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου με τον συνδυασμό της «Δύναμη Πολιτών» Γιώργου Τροχόπουλου προς τον επικεφαλής της «Αυτοδιοικητικής Συνεργασίας» κύριο Χρήστο Σκουμπόπουλο. Διαβάστε αναλυτικά την δήλωση του έμπειρου πολιτικού: Φίλε Χρήστο, και το εννοώ, επειδή η σχέση μας είναι βιωματική, μιας και υπήρξαμε συμμαθητές στο γυμνάσιο, έχω να σου πω τα εξής ολίγα:
Και ο πιο αδαής πολίτης γνωρίζει, ότι μία Αντιδημαρχία δεν προκύπτει από παρθενογένεση, αλλά εντάσσεται στα πλαίσια της λειτουργίας μιας Δημοτικής Αρχής, οπότε και το ειρωνικό σου σχόλιο δεν έχει καμία βάση, αφού η απάντηση είναι αυτονόητη. Προφανώς, δε, είναι θεμιτό για έναν Αντιδήμαρχο να αναφέρεται στο έργο που έχει επιτελέσει κατά τη διάρκεια της θητείας του. Θα σου υπενθυμίσω όμως επιγραμματικά δύο περιπτώσεις:



Α) Για την αναμόρφωση του Θεάτρου «Μελίνα Μερκούρη» ήσουν κάθετα αρνητικός, κι έκανα αγώνα για να σε πείσω να εγκρίνεις το κονδύλιο που απαιτείτο, λέγοντάς σου, ότι θα πάρω δάνειο μέσω της ΔΕΤΟΠΟΚΑ, αν δεν υπήρχαν λεφτά, όπως έλεγες.


Β) Στην τελική βραδιά του διαγωνισμού πιάνου «Δ. ΒΙΚΕΛΑΣ», δήλωσες κώλυμα και δεν εμφανίστηκες, ως όφειλες, ως Δήμαρχος της πόλης, ενώ είχαν τιμήσει με την παρουσία τους τη βραδιά μαέστροι, συνθέτες, πιανίστες, προσωπικότητες της μουσικής παγκοσμίου κύρους απ’ όλη την Ελλάδα, η Κρατική Ορχήστρα της Θεσσαλονίκης, οι Αρχές του τόπου, και την εκδήλωση αυτήν την κάλυψε η ΕΡΤ3.


Άλλωστε, εσύ είσαι αυτός που «εκτιμώντας» το επιτυχημένο έργο μου στον Πολιτισμό –το οποίο ειρήσθω εν παρόδω, αναγνωρίζεις και επικαλείσαι- με έπαυσες από τα καθήκοντά μου ως ο νόμος σου έδινε το δικαίωμα σαν Δήμαρχο, εκτελώντας –κατά την άποψή μου- διατεταγμένη υπηρεσία, για λόγους που μόνο εμείς οι δύο γνωρίζουμε.


Σταματώ εδώ, γιατί δεν υπάρχει λόγος να συνεχιστεί μία ανούσια αντιπαράθεση, απλά για να είμαστε στην επικαιρότητα.


Κλείνοντας, κι αφού σου ευχηθώ καλή επιτυχία στον αγώνα σου, θα ήθελα να δηλώσω ότι πάντα ως Αντιδήμαρχος έδρασα με γνώμονα το συμφέρον και την αξιοπρέπεια του Δήμου, και εκτιμώ τους πολιτικούς που έχουν λόγο και τον κρατάνε, χωρίς πισωγυρίσματα με φθηνές δικαιολογίες.



Σου εύχομαι Καλό Πάσχα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ