Quantcast

http://picasion.com/

Στον εισαγγελέα δυο Ναουσαίοι για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος

Δικογραφία σχηματίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Νάουσας σε βάρος δύο ημεδαπών ηλικίας 32 και 34 ετών (γυναίκα και άνδρας αντίστοιχα), για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος. Ειδικότερα, στο πλαίσιο διενέργειας αστυνομικής προανάκρισης, σε έρευνα της οικίας των προαναφερομένων στη Νάουσα Ημαθίας, αλλά και στην κατοχή του 34χρονου, βρέθηκαν συνολικά διάφορα χρυσαφικά και κοσμήματα και το χρηματικό ποσό των 505 ευρώ. Οι ανωτέρω δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν την κατοχή των αντικειμένων αυτών...
ενώ όπως διαπιστώθηκε αυτοί προέβαιναν στην αγορά και διάθεση κοσμημάτων και χρυσαφικών εκτός του καταστήματος (ενεχυροδανειστήριο) ιδιοκτησίας της 32χρονης.

Επίσης, όπως προέκυψε από τη διερεύνηση της υπόθεσης ο 34χρονος διέθετε τα τιμαλφή σε ενεχυροδανειστήριο στη Θεσσαλονίκη. Σε έρευνα του ενεχυροδανειστηρίου βρέθηκε μέρος των χρυσαφικών και κοσμημάτων, τα όποια είχε διαθέσει ο 34χρονος.

Τα ανευρεθέντα αντικείμενα, καθώς και το χρηματικό ποσό των 505 ευρώ, κατασχέθηκαν.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Νάουσας, ενώ η έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να διακριβωθούν οι κάτοχοι των κατασχεθέντων.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε, θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ