Quantcast

http://picasion.com/

«Σπάει ταμεία» η ανάλυση του αγώνα Ρεάλ - Μπάγερν από τον «Νίκο Αλέφαντο»

Έλα Νικόλα, ζήτησες να κάνεις παρέμβαση για τον σημερινό ημιτελικό του champions league. Σ' ακούμε... Καταρχήν δαιμόνιε, να ξεκινήσουμε από την αρχή. Ρε εσείς εκεί στην ΔΤ που τον βρήκατε αυτόν τον άσχετο τον Νίκο Νιόμπλια και σχολίαζε μια τέτοια ματσάρα; Ρε, πάτε καλά; Αυτό που κάνατε, είναι ιεροσυλία. Ποιος είναι αυτός για να μας μιλήσει για μπάλα; Τι έχει κάνει στην προπονητική του καριέρα; Μας τα έπρηξε κατά την διάρκεια του παιχνιδιού. Ο Ρονάλντο το ένα, ο Ριμπερί το άλλο, ο Μόντριτς το παρ' άλλο. Έλεος και ήμαρτον δηλαδή. Που αν τον ρωτήσεις πως κατέβασε ο Ανσελότι την ομάδα του, δεν θα ξέρει τι να σου απαντήσει. Αμάν πια με τους άμπαλους! Πάμε τώρα στο χορτάρι:
Ρε εσύ Γκουαρντιόλα ήσουν στο γήπεδο ή μήπως έκανες διακοπές απέναντι στην Ίμπιζα; Το ματς το έχασες γιατί δεν ήσουν ικανός να αλλάξεις την ροή του παιχνιδιού. Μου έχεις τον Ρόμπεν στον ασβέστη και βλέπεις ότι ο Ιταλός τον έχει κλείσει με τρεις παίκτες πάνω του. Βάλτον ρε Καταλανέ στον άξονα και προώθησε δεξιά τον Λάμ. Αμέσως τους βρχυκυκλώνεις και πλαγιοκοπείς μόνο με το Ριμπερί από την αντίθετη. Επίσης μέχρι και το 80 μου είχες μόνο ένα φορ μέσα στην αντίπαλη περιοχή. Έγκλημα!!! Βάλε έναν ακόμα δίπλα στον Μάτζουκιτς!!! Τι τον αφήνεις μόνο του μέσα στον ωκεανό; Μου έπαιζες κουτσου κουτσου έξω από την μεγάλη περιοχή δίχως ουσία. Ο Αντσελότι, γάτα όπως είναι, σου πήρε την ταυτότητα. Σε έβαλε με την πλάτη στον τοίχο. 

Την Ρεάλ πως την είδες; 

Ρε εσείς τι σαΐτες ήταν αυτές; Πως τρέχανε έτσι; Έβλεπα τον Ρονάλντο να τρέχει (που σήμερα σημειωτέον δεν ήταν και τόσο καλός) και νόμιζα πως έβλεπα τον Γιουσέιν Μπόλντ. Αμ, ο άλλος ο Μπέιλι; Πω, πω, πω, πω, πω, μεγάλοι μπαλαδόροι οι άτιμοι. Μπενζεμά, μεγάλο εννιάρι. Η κίνηση που έκανε στο γκολ δείχνει πως ο άνθρωπος το κατέχει το τόπι. Μου άρεσε πολύ και ο Μόντριτς στο κέντρο. Χαμηλό κέντρο βάρους και μπαλιά ακριβείας. Αυτό το παιδί θα μας απασχολήσει στο μέλλον με τα κατορθώματά του. 

Για την ρεβάνς τι βλέπεις; 

Κοίταξε η Ρεαλ έχει δύσκολη αποστολή. Θα δεινοπαθήσει μέσα στο Μόχανο. Οι Γερμανοί είναι Γερμαναράδες και αν δεν προσέξεις μπορεί να σε διαλύσουν. Αντσελότι, αυτό ήταν το εύκολο. Το δύσκολο είναι να πάρεις την πρόκριση μέσα στη Μπάγερν. Έχει άντερα; Μπορείς; Εκεί θα φανείς τι σόι προπονητής είσαι... Πάντως αυτές οι δυο ομάδες, κακά τα ψέματα, είναι άλλο επίπεδο από όλες τις υπόλοιπες. Μιλάμε για εξωγήινη μπάλα!!!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ