Quantcast

http://picasion.com/

Η Metropolitan Opera της Νέας Υόρκης στο «Σταρ» της Βέροιας!!!



Το Κινηματοθέατρο ΣΤΑΡ είναι ένας χώρος ιστορικός που από το 1950 προβάλει ταινίες, ψηφιακό περιεχόμενο, 3D προβολές, ζωντανά-live event, πολιτισμικά γεγονότα, Metropolitan Opera, συναυλίες κτλ. Επίσης για 2η συνεχή χρονιά το Κινηματοθέατρο ΣΤΑΡ Βέροιας έχει την τιμή να φιλοξενεί την μεγαλειώδης Metropolitan Opera μέσω του ομίλου του Antenna, με εικόνα υψηλής ευκρίνειας (High Definition HD), και ήχο Dolby Digital 5.1. 
Η αποδοχή του κόσμου για το βραβευμένο πρόγραμμα «The Met: Live in HD», την πρώτη σεζόν προβολής ξεπέρασε κάθε προσδοκία, αποδεικνύοντας πως το ελληνικό φιλόμουσο κοινό αγαπά και εκτιμά μία από τις πιο εκλεπτυσμένες μορφές τέχνης και έκφρασης. Το κοινό αγκάλισε με θέρμη την πρωτοβουλία του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, να φέρει δηλαδή αυτό το πρωτότυπο θέαμα στην Ελλάδα! Αξίζει να σημειωθεί πως το μεγάλο ενδιαφέρον του κόσμου για τις παραστάσεις του βραβευμένου προγράμματος «The Met: Live in HD», εξάντλησε τη διαθεσιμότητα των εισιτηρίων σε πολλές παραστάσεις.
ΠΡΩΤΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ DONIZETTI «ΤΟ ΕΛΙΞΙΡΙΟ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ» ΣΤΙΣ 13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ - Η ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ!!!

Τη μεγάλη αυτή συνεργασία με τη Μetropolitan Opera της Νέας Υόρκης εξασφάλισε ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ για μια τριετία για την Ελλάδα και την Κύπρο, προσφέροντας στους φίλους της όπερας ένα ξεχωριστό πολιτιστικό θέαμα, με την υπογραφή των πιο καταξιωμένων καλλιτεχνών της παγκόσμιας λυρικής σκηνής.  

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ