Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στόχος του ΠΑΣΟΚ οι 100.000 ψηφοφόροι στις εκλογές

Στην τελική ευθεία βρίσκονται πλέον οι υποψήφιοι για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ και οι δυνάμεις που τους υποστηρίζουν.Σε λιγότερο από δύο εβδομάδες και συγκεκριμένα στις 18 Μαρτίου το ΠΑΣΟΚ θα έχει εκλέξει τον νέο αρχηγό του. Τις επόμενες μέρες θα κατατεθούν οι υποψηφιότητες και όπως όλα δείχνουν, θα πρόκειται μόνο για δύο: του Ευάγγελου Βενιζέλου και του Χρήστου Παπουτσή. Και ο λόγος που δεν πρόκειται να υπάρξει τρίτη υποψηφιότητα είναι καθαρά καταστατικός. Για να έχει ισχύ μια υποψηφιότητα, θα πρέπει ο υποψήφιος να συγκεντρώσει 94 υπογραφές από τα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου.
Το Εθνικό Συμβούλιο αποτελείται από 377 μέλη, που σημαίνει ότι οι υποψήφιοι μπορεί να είναι μέχρι τρεις. Με δεδομένο όμως ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος, που είναι και το φαβορί, στοχεύει τους 200, (δηλαδή το διπλάσιο αριθμό υπογραφών που απαιτούνται), τότε ο καθείς αντιλαμβάνεται ότι δεν υπάρχει χώρος για τρίτη υποψηφιότητα. Ετσι έχει ενδιαφέρον η στάση που θα τηρήσει ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.


Σχόλιο του Βεροιώτη: Κάποτε μαζεύατε 1.000.000 ψηφοφόρους και τώρα με 100.000 πανηγυρίζετε!!!

http://www.trelokouneli.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ